Social Media Marketing

Social Media Marketing

Curious About Social Media Marketing Mriksa Metu Tip Iki

Hot

Friday, December 29, 2017

Curious About Social Media Marketing? Mriksa Metu Tip Iki!

December 29, 2017 1

Meh saben wong sing tau nggunakake komputer mangerteni apa media sosial, nanging ora ngerti carane ngamanake kekuwatan media sosial kanggo bisnis. Kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bisa nggunakake marketing media sosial kanggo njupuk iklan sampeyan kanthi dhuwur. Punika ngandika, penting kanggo mbedakake bisnis lan kesenengan saka alat sing diwenehake; nindakake paling ora kanggo ngobati wektu larang regane. Liwat artikel iki, sampeyan bakal diwenehi instruksi babagan media sosial sing bisa digunakake minangka alat marketing efektif.

Yen Twitter minangka bagéan saka rencana marketing sosial, tulisake tweets sing nduweni konten menarik, menarik lan mawarni-warni. Kirimi tweets kanthi tips lan saran sing ana hubungane karo bisnis sampeyan. Ngeculake tweets kasebut ing antarane sing gedhe-gedhe promosi gedhe bakal nonton sampeyan luwih interested ing apa sing kudu ngomong.

Yen nggunakake media sosial, supaya kabeh pelanggan saiki ngerti. Nalika wong-wong mau gabung karo kaca, kanca-kanca bakal diwenehi kabar. Iki bakal nyedhiyani sampeyan kanthi sumber iklan sing nyedhaki gampang. Kajaba iku, bakal luwih saka tinimbang dijupuk luwih akeh tinimbang iklan mbayar, amarga bakal ditampilake minangka endorsement produk utawa layanan.

Nduwe rencana ing panggonan sadurunge sampeyan miwiti kampanye media sosial. Priksa manawa sampeyan ngerti cara ngatur kaca media lan menehi akeh wektu kanggo nganyari lan jaringan. Sampeyan butuh tundhuk nalika ngrancang marketing media sosial, kaya apa kanggo kampanye marketing liyane, yen sampeyan ngarepake apa. Kelet karo jadwal sing paling sampeyan bisa, supaya sampeyan bisa nemokake kasil saka media sosial.

Tansah njamin yen kaca jaringan sosial sampeyan nduweni informasi lan kiriman anyar. Wong sing nggunakake jaringan sosial ngarep-arep kerep update. Yen sampeyan gagal nyedhiyakake, reputasi sampeyan bisa nandhang sangsara lan sampeyan bakal kelangan pelanggan. Priksa manawa situs jejaring sosial sampeyan wis dianyari kaping pirang-pirang saben minggu.

Nemokake akeh ing jejaring sosial mbutuhake luwih saka mung pushing produk sampeyan. Coba nyampurake sawetara crita sing menarik, review produk, utawa pranala njaba sing gegandhengan. Tahana hadiah, nuduhake foto, lan nyuwun dhumateng pandherekipun. Urip wong sing ngetutake sampeyan. Tinimbang fokus ing panempatan produk, fokus marang keterlibatan produk. Cara paling apik kanggo nggawe customer umur iku kanggo nggawe merek sampeyan minangka bagéan saka urip saben dinten, tinimbang mung mikir minangka "produk kanggo tuku sapisan."

Berinteraksi karo pelanggan kapan wae sampeyan bisa. Ninggalake komentar ing status Facebook utawa blog Facebook yen sampeyan mikir yen iki cocok. Priksa manawa sampeyan tetep wae obrolan sing profesional lan duweni bisnis sampeyan.

Kabeh profil medial sosial kudu nduweni tombol sing disambungake, bebarengan karo feed RSS saka sembarang update sing pengin wong ndeleng. Babagan feed RSS lan widget liyane kudu katon ing saben situs sosial sing sampeyan duwe. Sampeyan uga penting kanggo nggabungake siji situs media sosial menyang liyane supaya wong bisa nemokake sampeyan ing pirang-pirang platform.

Coba nyetel akun Twitter menyang ngendi wae tweets otomatis. Kanggo luwih akeh infonya, pranala menyang blogger aktif sing uga aran cita-cita kanggo ngganti karo link saka situs menyang sampeyan. Padha bakal seneng banget, lan para pandherek saka kiriman sampeyan bakal seneng karo isi gedhe sing diwenehake.

Nalika sampeyan ngelingi nyelidiki menyang marketing media sosial, nglakoni sawetara riset babagan macem-macem cara sampeyan bisa ngiklanake. Sampeyan kudu ngelingi yen ora ana loro situs sosial sing padha. Sinau sethitik babagan beda antarane wong-wong mau. Sampeyan bisa nemokake yen ana situs tartamtu sing nyambung karo khalayak target becik lan kanggo sampeyan kudu nyedhiyakake bagean gedhe saka usaha sampeyan.

Gunakake label nalika sampeyan lagi posting ing Twitter. Tags bakal nuduhake sawise simbol #. Bakal ngidini sampeyan nganyarke kanggo muncul ing feed kanggo pelanggan tartamtu. Pilih tags kanthi bijak lan goleki klompok sing bakal ditampa target pamirsa.

Malah kanthi révolusi pancen ing babagan cara kita komunikasi ing jaringan sosial, kita isih kudu njaga pola pikir dhasar sing padha lan ciri-ciri profesional. Introduce yourself personally, nanging tetep tetep nada profesional. Yen sampeyan ora kaya kiriman tartamtu, sampeyan bisa mbusak, nanging nyoba ngalang-alangi supaya ora dadi argumen. Aja nggunakake kaca bisnis kanggo nyekel kanca lan kulawarga. Nggawe profil liyane kanggo tujuan iki.

Coba sing paling apik kanggo nanggapi kabeh pesen lan komentar sing ditampa ing sadawane dina. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nindakake iki kanggo komentar positif lan negatif sing padha. Wong bakal weruh perusahaan sampeyan dadi luwih peduli yen sampeyan pindhah menyang dalan kanggo nanggepi komentar wong. Sampeyan kudu njawab kanthi cukup wektu; Yen ora, pelanggan sampeyan bisa nganggep ora dikepengini.

Sampeyan bisa ngundhakake dodolan lan nawakake liwat situs media sosial. Wong bakal luwih seneng nggoleki sampeyan ing Facebook yen sampeyan duwe akses menyang luwih akeh isi lan bisa njaluk diskon sing luwih apik. Gunakake jaringan sosial kanggo melu pelanggan lan menehi pengalaman pribadi karo merek sampeyan.

Aja tetep nganggo situs web media sosial wae. Paling akeh sing gratis, supaya gampang digunakke sawetara. Facebook populèr banget, nanging Myspace isih nduweni ing ngisor iki, lan Twitter nambah popularitas. Luwih bisnis sampeyan metu, luwih akeh sampeyan bisa sukses.

Pemasaran media sosial minangka salah sawijining disiplin anyar sing paling cedhak ing komunikasi lan commerce digital amarga ndadekake sing paling akeh online sing kuwat. Manfaat iki tambah nalika pelanggan menehi referral tembung liwat situs review lan situs web bisnis liyane. Yen sampeyan pengin melu para pelanggan nganggo media sosial, sampeyan kudu nggawe insentif kanggo wong-wong mau. Sawetara penawaran paling populer kalebu kontes, pitakonan trivia lan promosi dodolan.

Situs media sosial nduweni pilihan kanggo menehi keuntungan gedhe banget. Dina iki ana mayuta-yuta bisnis beda-beda sing ngiklanake liwat situs jejaring sosial, lan sampeyan bisa dadi salah sijine. Sampeyan saiki ngerti carane njaga daya media sosial kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Sambungake saiki ing situs favorit.
Read More